Hvem vi er

Denne nettsiden eies og administreres av Kræmer Eiendom AS. Vår nettstedsadresse er: https://kramerbrygge.no

Har du spørsmål knyttet til personvern kan du kontakte oss her.

Statistikk

Kræmer Eiendom samler inn avidentifiserte opplysninger om besøkende på nettsiden: https://kramerbrygge.no/. Formålet med dette er å utarbeide statistikk som benyttes til forbedring og videreutvikling av informasjonstilbudet på nettstedet. Eksempler på hva statistikken gir svar på, er antall besøkende på ulike sider, lengde på besøket, hvilke nettsteder den besøkende kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes.

Opplysningene behandles i avidentifisert og aggregert form. Dette betyr at vi ikke kan spore opplysningene vi samler inn tilbake til den enkelte bruker. All data slås sammen til en gruppe og behandles aldri individuelt. Vi samler inn hele IP-adressen, men IP-adressen avidentifiseres slik at bare de tre første tallgruppene i adressen benyttes til å generere statistikk. Det vil si at dersom IP-adressen består av numrene 195.159.103.82, brukes bare 195.159.103.xx.

Informasjonskapsler

Informasjonskapsler (cookies) er små tekstfiler som plasseres på din datamaskin når du laster inn en nettside. Kramerbrygge.no benytter seg av informasjonskapsler til å generere statistikk slik at vi kan spore din bruk av nettstedet – men dette gjøres anonymisert.

I varselet om bruk av informasjonskapsler får du en oversikt over hvilke informasjonskapsler som benyttes på kramerbrygge.no.

Slik kan du avvise eller slette informasjonskapslene dine

Du kan avvise informasjonskapsler på datamaskinen, nettbrettet eller telefonen ved å endre nettleserinnstillingene. Hvor disse innstillingene finnes, avhenger hvilken nettleser du benytter. Hvis du endrer innstillingene, må du være oppmerksom på at det vil være noen funksjoner og tjenester du ikke kan bruke fordi de er avhengige av at nettsiden kan huske valgene du har gjort.

Slette informasjonskapsler

Du må finne ut hvilken nettleser du bruker og deretter klikke på den aktuelle lenken:

Internet Explorer

Microsoft Edge

Mozilla Firefox

Google Chrome

Opera

Safari

Flash-informasjonskapsels

Apple

Android

Windows 7

Husk: Hvis du bruker flere forskjellige nettlesere, må du slette informasjonskapslene i dem alle.

Kontaktskjemaer

Vi samler inn informasjon ved utfylling av kontaktskjemaer. Via vårt kontaktskjema krever vi navn og e-postadresse . Disse opplysningene bruker vi utelukkende for å kunne gi deg svar på meldingen vi blir tilsendt. Informasjonen som samles inn benyttes kun internt og vil ikke videreføres til noen 3. part og/eller andre personer utenfor Kræmer Eiendom AS.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Sider på denne nettsiden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn sporingssystemer fra tredjeparter og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg og rettighetene dine når det gjelder opplysninger om deg

Hvis du har fylt ut og sendt inn et kontaktskjema på nettsiden, kan du be om å få en eksportfil som inneholder personopplysningene vi har om deg. Disse opplysningen lagres så lenge vi har behandlingsgrunnlag for det. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

Hvor dine opplysninger sendes og hvem som har tilgang på disse

Når du fyller ut og sender inn et kontaktskjema, sendes det til Kræmer Brygge via e-post. Vår tekniske leverandør har også tilgang på disse opplysningene. Leverandøren er bundet av databehandleravtale for å sikre at dine personopplysninger ikke kan brukes eller utleveres.