Kræmer Brygges logo

Frid vant elsykkelen

Etter å ha gitt innspill på hva bydelen Kræmer Brygge bør inneholde, ble Frid Einarsdotter Fossbakk den heldige vinneren av en elsykkel til en verdi av hele 43.000,-. En svært fornøyd vinner fikk denne uka teste ut premien på bryggekanten.

I midten av august lanserte Kræmer Eiendom en konkurranse der vi ba Tromsøs befolkning om innspill til hva bydelen Kræmer Brygge skal inneholde. Konkurransen vakte stor interesse. Eiendomsutvikleren mottok flere tusen innspill gjennom et tiltenkt kontaktskjema, på sosiale medier og i kommentarfelt i media.

Stort engasjement

I løpet av en måneds tid ble konkurransen sett av vel 82.000 personer, og hele 245 av disse tok seg tiden til å sette seg ned og sende inn sine innspill og idéer til Kræmer Eiendom. Deltakerne i konkurransen ble da med i trekningen av en elsykkel fra den tromsøbaserte sykkelbutikken Bikeriet, som også har lokalt verksted.

Sykkelen er av merket Specialized Vado SL 4.0 EQ, og vinneren fikk også vinterdekk med på kjøpet. På den måten kan Frid Einarsdotter Fossbakk på en miljøvennlig måte bevege seg rundt i bybildet – året rundt. Det kommer godt med når bompengeringen om kort tid tas i bruk i Tromsø.

Mange gode idéer

– Vi håpet selvfølgelig i forkant at dette skulle engasjere byens befolkning, sier markedsdirektør Kent Lillevoll-Øvre i Kræmer Eiendom. – Likevel jeg må innrømme at vi ble ganske overveldet over responsen. Det er tydelig at vi traff en nerve hos befolkningen, og vi ser iallefall viktigheten av å gi rom for gode innspill i det videre arbeidet med å etablere en moderne og inkluderende bydel, forteller han.

Nå skal eiendomsutvikleren gå nøye igjennom og systematisere alle innspillene de har mottatt. En del av innspillene hadde de allerede på tegneblokka før konkurransen ble igangsatt, men allerede nå ser de noen gullkorn som de skal jobbe videre med.

– Vi skal strekke oss så langt det lar seg gjøre for å innfri ønskene, men det vil selvsagt være noen begrensninger på hva vi klarer å få til, sier Lillevoll-Øvre.

Ydmyke og stolte

– Tusen takk til alle som deltok – vi er ydmyke og stolte over engasjementet rundt dette, avslutter markedsdirektøren.

Kræmer Brygges Facebookside kan du se markedsdirektøren i Kræmer Eiendom annonsere hvem den heldige vinneren ble. Har DU et innspill som du har lyst til å formidle til oss? Ta gjerne kontakt med oss du også – husk å velge alternativ «Annet» ved innsendelse av kontaktskjema.